Lipstick & Henna

Lipstick en Henna is hét nieuwe en unieke lifestyle event dat zal plaats vinden op 30 en 31 maart 2019 in Rotterdam Ahoy. Kom met vrienden en familie en beleef een heerlijk dagje uit!

Laat je inspireren door bekende influencers, bloggers en schrijvers op het gebied van lifestyle. Spot de laatste trends in mode, beauty, art en gadgets. Probeer nieuwe haarstijlen uit, volg make up classes of bekijk trendy hijab tutorials. Geniet ook van diverse optredens, comedy shows en shop de gaafste items voor de zomer!

Ook als ‘foodie’ zul je, je als een vis in het water voelen tijdens Lipstick & Henna. Probeer een bubble tea of een lekkere verse muntthee. Neem een gezonde Vietnamese springroll of een andere overheerlijke halal snack.

 

Tijdens Lipstick & Henna valt er genoeg te beleven voor zowel de hedendaagse moderne vrouw als de modieuze man. En aan de allerkleinsten wordt ook gedacht. Een bezoek aan het event als gezin zal gegarandeerd een succes zijn.

Meer over het programma tijdens Lipstick & Henna wordt later bekend gemaakt. Houdt onze pagina in de gaten.

Mogelijkheden voor tickets

  • Early bird tickets
  • Groepstickets, vanaf 6 personen
  • Tickets inclusief behandelingen
  • Tickets met meet and greet

#Blog 1

Voordat we aan deze eerste blog begonnen hebben wij onze hersens uit onze schedels gekraakt over…een titel. Een ‘catchy & fetch’ titel om precies te zijn. Waarmee we jou graag verder willen doen lezen. We kwamen er niet uit. Dus zoals je ziet…geen titel voor deze eerste blog. #Blog 1.

Maar ondertussen zit jij natuurlijk al helemaal in deze blog en ben je benieuwd naar het onderwerp.

Mission accomplished

Je struikelt tegenwoordig gemakkelijk over fancy woorden waar niemand echt de betekenis van kent zoals het woord ‘lifestyle’. In het Nederlands zouden we gewoon zeggen leefstijl.

Volgens de urban dictionary:

Lifestyle: De marketingterm lifestyle is ontleend aan het Engels. In het Engels betekent het simpelweg de kenmerkende manier van leven van een individu, groep of (sub)cultuur. In die neutrale betekenis vertaalt men het in het Nederlands doorgaans met levensstijl of levenswijze.

Oftewel ‘de leven’.

Maar dat klinkt blijkbaar niet dus gebruiken we het Engelse woord, lifestyle. Het is eigenlijk gewoon datgene wat jou definieert. Je kunt je door middel van je lifestyle onderscheiden van een ander. Waarin ben jij anders dan al die anderen? De een zweert bij Hudabeauty terwijl de ander ook heel gelukkig kan worden van Catrice. En daarmee vormen we samen met andere individuen een mooie en kleurrijke samenleving.

Hoe leuk is het om deze mooie en kleurrijke samenleving samen te brengen op een lifestyle event….But why, you ask us?

Omdat we daarmee samen invloed kunnen uitoefenen op de nieuwste trends en laatste mode. Want wie bepaalt nu eigenlijk wat de trends zijn? Exactly! Jij als moderne vrouw in de hedendaagse samenleving. Dus laten we het plezier van nieuwe trends ontdekken en ontwikkelen dan vooral ook lekker samen doen. Welkom op Lipstick & Henna!

With love,

Team Lipstick & Henna

Welkom op onze blog

Welkom op onze nieuwe blog. Blijf op de hoogte van ons evenement en alle nieuwe trends op het gebied van mode, make-up en meer!

Stay Updated

TOP